Over Financieel Adviescentrum de Langstraat

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Vlijmen

Als u bij Financieel Advies Centrum de Langstraat langskomt voor advies, maken we altijd samen met u een afweging van uw situatie. Wij luisteren naar uw wensen en inventariseren zorgvuldig de risico’s. Vervolgens bekijken we de mogelijkheden om u daar tegen in te dekken. U krijgt van ons een duidelijk advies, waarbij u ook de tijd krijgt om over ons voorstel na te denken.

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank kunt u bij ons een nuchtere financieel adviseur verwachten, die u veel persoonlijke aandacht geeft en een hoge mate van service biedt.

Ook voor uw bankzaken

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor uw bankproducten. De uitgangspunten van de RegioBank sluiten immers naadloos aan bij de filosofie van Financieel Advies Centrum ’de Langstraat’: de klant staat centraal en u krijgt advies op maat. Wij zijn als Zelfstandig Adviseur van RegioBank geworteld in de regio, kennen uw omgeving en spreken dus ook uw taal. U kunt rekenen op een heldere uitleg over de financiële producten en aantrekkelijke tarieven.

Wij helpen u met uw hypotheek

Bij ons kunt u niet alleen voor bankzaken terecht, maar ook voor verzekeringen en hypotheken. Voor de meeste mensen is een hypotheek de grootste financiële verplichting die ze in hun leven aangaan. Omdat de keuze voor een hypotheek bovendien een besluit is voor jaren, is het belangrijk dat een hypotheek niet alleen zo goed mogelijk aansluit op uw wensen, maar ook past bij uw financiële situatie en uitgaat van reële toekomstverwachtingen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Een passende verzekering

Risico’s afdekken met verzekeringen is in veel gevallen verstandig en soms zelfs verplicht. Met onze jarenlange ervaring en persoonlijke benadering helpen wij zowel particulieren als klein zakelijke ondernemers (ZZP’ers en MKB) in hun keuze voor de best passende verzekeringen, uiteraard tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden. Want uw belangen staan bij ons verzekeringsadvies centraal.

Samen met u maken we een goede afweging van uw situatie.

Wij zien u graag bij ons op kantoor in Vlijmen!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Financieel Adviescentrum de Langstraat

Financieel Adviescentrum de Langstraat in Vlijmen

De Akker 34 A
5251 AC Vlijmen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Financieel Adviescentrum de Langstraat

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Financieel Adviescentrum de Langstraat in Vlijmen
De Akker 34 A
5251 AC Vlijmen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).