Sparen zoals u dat wilt

  • Een spaarrekening op maat
  • Spaart u langer? Dan krijgt u vaak meer rente
  • Al uw geldzaken onder één dak

Drie redenen om nu te gaan sparen bij RegioBank

Sparen voor later? Voor een studie, een auto, aanvulling op uw pensioen of om extra geld achter de hand te hebben? Voor elk spaardoel heeft RegioBank een geschikte spaarrekening. Begin vandaag nog met sparen voor later bij RegioBank.

Een spaarrekening op maat

RegioBank heeft voor ieder type spaarder een spaarrekening. Kies voor een rekening waarbij u via Internet Bankieren bij uw spaargeld kunt en dit geld direct kunt opnemen. Bijvoorbeeld voor onverwachte uitgaven. Of als u wat extra geld nodig heeft voor een lang geplande grote aankoop.

Spaart u langer? Dan krijgt u vaak meer rente

Veel mensen sparen als appeltje voor de dorst. Om later iets achter de hand te hebben. Of als aanvulling op de oude dag. In dat geval zet u uw geld vaak wat langer vast. Doorgaans ontvangt u dan ook een hogere rente. Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank adviseert u graag hoe u het beste kunt sparen.

Al uw geldzaken onder één dak

Naast een spaarrekening kunt u bij RegioBank ook terecht voor een hypotheek of betaalrekening. Inclusief Internet Bankieren en een Mobiel Bankieren App om snel uw saldo te checken of online te winkelen. Voor vragen kunt u altijd persoonlijk terecht bij uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank terecht. Met ruim 530 advieskantoren, is er altijd wel een Zelfstandig Adviseur van RegioBank bij u in de buurt.

Dit is hoe RegioBank werkt

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon. De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Bekijk de onderstaande video en ontdek wat RegioBank voor u kan betekenen.

Waarom een Zelfstandig Adviseur van RegioBank?

Persoonlijk en in de buurt

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank zit bij u in de buurt. Daardoor kunt u altijd even binnenlopen voor een vraag of advies over uw geldzaken. U wordt daarbij persoonlijk geholpen door iemand die u kent.

Gemakkelijk overstappen

U kunt met de Overstapservice heel gemakkelijk overstappen van bank. Overstappen naar RegioBank is zo geregeld. De Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpt u de overstap snel te regelen. Er is altijd een Adviseur bij u in de buurt.

Voor al uw geldzaken

U kunt bij uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank terecht voor al uw geldzaken. Of het nu gaat om uw spaarrekening, betaalrekening of uw hypotheek. U bent altijd welkom voor een persoonlijk advies bij u in de buurt.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

nemassdeboer

nemassdeboer in Volendam

Julianaweg 208 B
1131 DL Volendam
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Waarom u bij RegioBank goed zit.

Een 8,2 van onze klanten!

Klanten gaven RegioBank een 8,2 in het klanttevredenheidsonderzoek van de Consumentenbond in 2015 (de bankenmonitor). Daarmee haalden we een derde plaats.

5 sterren voor Eigen Huis Sparen en Spaar-op-Maat Vrij

Het onafhankelijke MoneyView geeft onze spaarrekening Eigen Huis Sparen 5 sterren in de categorie Prijs. En ook Spaar-op-Maat Vrij werd gewaardeerd met 5 sterren, maar dan in de categorie Voorwaarden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij nemassdeboer

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

nemassdeboer in Volendam
Julianaweg 208 B
1131 DL Volendam
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).