JongWijs: leer uw kind financieel op eigen benen staan

  • Sparen en betalen door uw kind zelf
  • Sparen met een aantrekkelijke rente
  • Praktische educatieve informatie, spaartips en spelletjes voor u en uw kind
  • Kinder spaar- en betaalrekening van 0 tot 18 jaar

Met JongWijs uw kind leren omgaan met geld

Jong geleerd is oud gedaan. Met de JongWijs spaar- en betaalrekening van RegioBank kunt u uw kind stap voor stap wegwijs met geld maken. Deze rekening groeit namelijk met uw kind mee. Eerst alleen sparen. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij. En met uw toestemming ook een Jeugdpas mét weeklimiet. Online bankieren met Internet Bankieren en de Mobiel Bankieren app is vanaf 8 jaar mogelijk. Uw kind kan dan geld van zijn spaar- en betaalrekening overboeken. En dit vervolgens met de betaalpas opnemen. Vanaf 12 jaar kan uw kind ook geld overboeken naar rekeningen van anderen. Dit kan allemaal, maar hoeft niet. U bepaalt wanneer uw kind de rekening geheel zelf mag beheren. Aan JongWijs zijn geen maandelijkse kosten verbonden.

Jaarlijkse post met praktische geldtips voor u en uw kind

Met JongWijs krijgt uw kind ieder jaar tips en leuke weetjes , tot de 18e verjaardag. Bij JongWijs krijgt ook u ieder jaar interessante informatie en praktische tips om uw kind wegwijs met geld te maken. Gewoon via de post, op uw huisadres.

Ook Internet Bankieren en Mobiel Bankieren app

Met JongWijs kan uw kind online bankieren. Vanaf 8 jaar alleen tussen de eigen rekeningen. Zo wordt uw kind stap voor stap wegwijs gemaakt met Internet Bankieren en de Mobiel Bankieren app.

Welkomstcadeau

Open nu een JongWijs rekening en krijg een leuk welkomstcadeau. U kunt slechts 1 JongWijs pakket per persoon aanvragen.

Dit is hoe RegioBank werkt

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon. De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Bekijk de onderstaande video en ontdek wat RegioBank voor u kan betekenen.

Waarom een Zelfstandig Adviseur van RegioBank?

Persoonlijk en in de buurt

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank zit bij u in de buurt. Daardoor kunt u altijd even binnenlopen voor een vraag of advies over uw geldzaken. U wordt daarbij persoonlijk geholpen door iemand die u kent.

Gemakkelijk overstappen

U kunt met de Overstapservice heel gemakkelijk overstappen van bank. Overstappen naar RegioBank is zo geregeld. De Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpt u de overstap snel te regelen. Er is altijd een Adviseur bij u in de buurt.

Voor al uw geldzaken

U kunt bij uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank terecht voor al uw geldzaken. Of het nu gaat om uw spaarrekening, betaalrekening of uw hypotheek. U bent altijd welkom voor een persoonlijk advies bij u in de buurt.

89% van de RegioBank klanten is tevreden

Meneer Van de Ven, Heesch

Vooral de korte lijnen en het persoonlijke contact met de vaste medewerkers zijn prettig

Meneer Van de Ven, Heesch
Meneer Van de Ven, Heesch
Mevrouw De Jager, Lekkerkerk

RegioBank is kleinschalig en de drempel om binnen te komen is daardoor laag. Ze bedenken altijd rustig wat het beste is voor je situatie, zonder haast

Mevrouw De Jager, Lekkerkerk
Mevrouw De Jager, Lekkerkerk
Blauw marktonderzoek

Objectief en betrouwbaar vastgesteld door onderzoeksbureau Blauw een een doorlopend klantonderzoek onder nieuwe en bestaande klanten van RegioBank. Blauw heeft meer van 15 jaar ervaring in het doen van klant en marktonderzoek voor bedrijven en overheden.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

nemassdeboer

nemassdeboer in Volendam

Julianaweg 208 B
1131 DL Volendam
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Waarom u bij RegioBank goed zit.

Een 8,2 van onze klanten!

Klanten gaven RegioBank een 8,2 in het klanttevredenheidsonderzoek van de Consumentenbond in 2015 (de bankenmonitor). Daarmee haalden we een derde plaats.

5 sterren voor Eigen Huis Sparen en Spaar-op-Maat Vrij

Het onafhankelijke MoneyView geeft onze spaarrekening Eigen Huis Sparen 5 sterren in de categorie Prijs. En ook Spaar-op-Maat Vrij werd gewaardeerd met 5 sterren, maar dan in de categorie Voorwaarden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij nemassdeboer

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

nemassdeboer in Volendam
Julianaweg 208 B
1131 DL Volendam
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).