Over Van de Mierden-Yield B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Waalwijk

Of u nu voor verzekeringen, bankzaken, uw hypotheek, pensioen of voor financieel advies komt; bij Van de Mierden krijgt u altijd een persoonlijk advies. Graag maken wij kennis met u en zorgen we dat u later niet voor verrassingen komt te staan. Betrouwbaar advies betaalt zich terug!

Ad van de Mierden

Directeur en specialist hypotheken en verzekeringen
Sportief, sociaal, mensgericht en met passie voor zijn vak; dat is Ad van de Mierden ten voeten uit. Hij heeft zijn sporen in de loop der jaren ruim verdiend als hypotheek- en verzekeringsadviseur. Samen met de klant kijkt hij altijd naar het totaalplaatje.

Niels van Leussen

Directeur, specialist in hypotheken en pensioenen
Naast particulieren, adviseer ik ondernemers over vraagstukken over financieren, vermogen, verzekeren en pensioen. Waardering die klanten uitspreken over mijn heldere uitleg, vind ik belangrijk.

Natalie van de Mierden

Office manager
Met oog voor mensen en zorgzaamheid in het bloed ben ik een drijvende kracht als office manager: waar ik een aantal dagen in de week bezig ben met PR, klantcontact, personeelszaken en administratie.

Linda van Cromvoirt

Medewerker binnendienst
Uw aanspreekpunt voor uw RegioBank producten is Linda van Cromvoirt. Na het behalen van het diploma bank- en verzekeringswezen trad ze in vaste dienst. Met plezier beantwoordt ze elke vraag!

Carin Vos

Medewerkster binnendienst
Afwikkeling van hypotheken zijn mijn voornaamste werkzaamheden. Wat mijn werk leuk maakt, is dat ik deel uitmaak van een gezellig en enthousiast team. In mijn vrije tijd doe ik aan yoga.

Linda Fouchier

Medewerkster binnendienst
Als de binnendienst medewerkster houd ik me bezig met schadeverzekeringen en ondersteun ik vooral de adviseurs bij de afwikkeling van hypotheekdossiers en alle zaken die daarbij komen kijken.

Nieuwsartikelen van Van de Mierden-Yield B.V.

Tijd voor een financiële schoonmaak

Waarom zou u alleen uw huis schoonmaken? Pak uw portemonnee en bankrekening ook eens aan en breng uw geldzaken op orde. Zeg abonnementen op, check uw verzekeringen en loop uw in- en uitgaven eens grondig door. Met de volgende vijf tips helpen we u een handje. Opgeruimd staat netjes!

Zo lang duurt het voordat uw goede voornemen werkt

Op 1 januari beginnen we vol goede moed aan onze voornemens. We breken sigaretten doormidden, gooien alle koekjes weg en trekken stoffige hardloopschoenen uit de kast. En dan is het een kwestie van volhouden. Hoe lang duurt het voordat we onszelf iets nieuws aanleren?

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Van de Mierden-Yield B.V.

Van de Mierden-Yield B.V. in Waalwijk

Meester van Coothstraat 39
5141 EP Waalwijk
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Van de Mierden-Yield B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Van de Mierden-Yield B.V. in Waalwijk
Meester van Coothstraat 39
5141 EP Waalwijk
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).