Over Van de Mierden-Yield B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Waalwijk

Al uw financiële zaken op één adres; van de Mierden regelt al vanaf 1975 alles op het gebied van geldzaken, verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Als onafhankelijk adviseur in Waalwijk koesteren wij kwaliteit leveren al vanaf dag één.

Deskundig advies

Wilt u ook verzekerd zijn van deskundig advies op gebied van uw bankzaken? Van de Mierden is tevens Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Wij kunnen u dus een totaaloplossing bieden voor uw verzekeringen én uw geldzaken!

In ons team van loyale deskundigen vindt uw een vast aanspreekpunt. Dankzij de ruime ervaring van onze medewerkers kunnen zij uitstekend inspelen op de wensen van u als klant. Dat geeft u vertrouwen en rust.

Van de Mierden, goed geregeld!

Alle bankproducten van RegioBank

Bankpasje, internetbankieren, Mobiel Bankieren, hypotheek- en spaaradvies, u kunt bij ons terecht voor alle bankproducten van RegioBank; met de persoonlijke service van een Zelfstandig Adviseur bij u in de buurt. Wij zijn dichtbij en betrokken en bedienen zakelijke en particuliere klanten. Welke bankdienst u ook zoekt, van kasstortingen tot en met de oude vertrouwde Zilvervloot Spaarregeling; u vindt het bij ons als Zelfstandig Adviseurs van RegioBank. Wij zitten bij u om de hoek, waardoor uw bankzaken snel en prettig geregeld zijn. En dat tegen gunstige tarieven en heldere voorwaarden.

Uw bankzaken goed geregeld!

Passend verzekeringsadvies

Vanuit onze zelfstandige adviesrol werken wij samen met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen. Daardoor krijgt u een onafhankelijk en passend advies op basis van premie en voorwaarden.

Op uw adviseur moet u kunnen rekenen. Vooral op vervelende momenten, zoals bij een schade. Dit wilt u zo snel mogelijk opgelost hebben. Op de dag dat u uw schade bij ons indient, nemen wij uw claim in behandeling. Onze korte lijnen met de schademaatschappij en ons team dat nauwlettend uw dossier volgt, zorgen ervoor dat de schade snel en vakkundig wordt afgehandeld.

Wilt u naast persoonlijk advies, uw zaken ook online regelen? Dat kan; van het doorgeven van wijzigingen, het opvragen van een offerte tot het melden van een schade. En met uw digitale polismap heeft u altijd al uw eigen polissen overzichtelijk op een rij. Wel zo makkelijk en eenvoudig te bereiken op ons digitale verzekeringsportaal.

Ongeacht of u uw zaken liever online regelt of tijdens een persoonlijk gesprek, wij zijn u graag van dienst.

Van de Mierden; verzekerd van kwaliteit!

Afgestemd op uw persoonlijke situatie

Of het nu om een eerste woning gaat, een verhuizing, afsluiten, oversluiten of aanpassen; een hypotheek is maatwerk. Belangrijk is dat de hypotheek is afgestemd op uw persoonlijke situatie; nu en in de toekomst.

Betrokken adviseurs, een onafhankelijk hypotheekadvies en oog voor de langere termijn zijn belangrijk. Dit, zodat de kosten van de hypotheek en ook de maandelijkse lasten passen bij u en bij uw toekomstplannen. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw hypotheek als u verandert van baan of een gezin sticht. Onze adviseurs, die door permanente educatie hun kennis op hoog niveau houden, bieden u graag kosteloos een eerste oriënterend gesprek aan.

Ons hypotheekadvies; staat als een huis!

Pensioenen

Een goed pensioen is geen vanzelfsprekendheid meer. De pensioenleeftijd wordt verhoogd en de opbouw versoberd. Het is noodzakelijk om met een kritische blik te kijken naar de huidige stand van zaken en de haalbaarheid van uw wensen en doelen. Het gaat niet alleen om uw inkomsten op uw oude dag, maar ook over het inkomen van nabestaanden of bij arbeidsongeschiktheid.

Wij beschikken over een vergunning van de AFM om te adviseren over pensioen. Of het nu gaat om een regeling voor u, dat van uw personeelsleden of een aanvulling: het is verstandig om u goed te laten adviseren. Wij adviseren, bemiddelen en beheren en zijn de schakel tussen u en de verzekeraar. Ook verzorgen wij desgewenst de communicatie over een collectieve pensioenregeling, zodat uw werknemers goed inzicht hebben in deze arbeidsvoorwaarde.

Pensioenadvies met profijt!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Van de Mierden-Yield B.V.

Van de Mierden-Yield B.V. in Waalwijk

Meester van Coothstraat 39
5141 EP Waalwijk
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Van de Mierden-Yield B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Van de Mierden-Yield B.V. in Waalwijk
Meester van Coothstraat 39
5141 EP Waalwijk
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).