Een ander huis kopen: met een RegioBank hypotheek voor doorstromers

  • Een ander huis kopen met advies op maat
  • Aantrekkelijke hypotheekrente en goede voorwaarden
  • De juiste hypotheek voor uw woonwens

Drie redenen om nu uw hypotheek af te sluiten bij RegioBank

Wilt u een ander huis kopen? Misschien wilt u groter gaan wonen of juist kleiner. Wilt u uw huidige hypotheek meenemen? Kunt u beter eerst uw huis verkopen en daarna een ander huis kopen, of andersom? Heeft u een restschuld omdat de waarde van uw huidige woning lager is dan uw hypotheek? Of juist een overwaarde? Allemaal zaken waarin u zich moet verdiepen bij de koop van een ander huis. Hoe pakt u dat aan? Ga daarvoor eens langs bij een Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Hij helpt u graag verder!

Voor uw woonwens een passende hypotheek

RegioBank heeft voor uw woonwens een passende hypotheek. U kiest de rentevorm: vast of variabel. En de aflosvorm: annuïtair of lineair. Iedere rente- of aflosvorm heeft zijn voor- en nadelen Uw Zelfstandig Adviseur zet alle voor- en nadelen voor u graag op een rij.

Aantrekkelijke hypotheekrente en goede voorwaarden

RegioBank heeft aantrekkelijke hypotheekrente tarieven. Naast een aantrekkelijke hypotheekrente, zijn goede voorwaarden zijn net zo belangrijk. Bijvoorbeeld of u uw huidige hypotheekrente mee kunt nemen bij verhuizing. En de mogelijkheid om tot 20% van de oorspronkelijke schuld boetevrij binnen een kalenderjaar af te lossen. Bespreek uw toekomstplannen met uw Zelfstandig Adviseur om te kijken of uw financiële situatie hierop aansluit.

Persoonlijk advies van uw Adviseur

Een eerste huis kopen kost tijd. Maar u hoeft het niet alleen te doen. Uw Zelfstandig Adviseur helpt u hiermee. En een goed hypotheekadvies is niet alleen nu belangrijk maar ook voor later. U gaat immers een lening aan voor een lange periode en daar moet u zich prettig bij voelen.

Dit is hoe RegioBank werkt

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon. De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Bekijk de onderstaande video en ontdek wat RegioBank voor u kan betekenen.

Waarom een Zelfstandig Adviseur van RegioBank?

Persoonlijk en in de buurt

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank zit bij u in de buurt. Daardoor kunt u altijd even binnenlopen voor een vraag of advies over uw geldzaken. U wordt daarbij persoonlijk geholpen door iemand die u kent.

Gemakkelijk overstappen

U kunt met de Overstapservice heel gemakkelijk overstappen van bank. Overstappen naar RegioBank is zo geregeld. De Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpt u de overstap snel te regelen. Er is altijd een Adviseur bij u in de buurt.

Voor al uw geldzaken

U kunt bij uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank terecht voor al uw geldzaken. Of het nu gaat om uw spaarrekening, betaalrekening of uw hypotheek. U bent altijd welkom voor een persoonlijk advies bij u in de buurt.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Van Eijk & Partners

Van Eijk & Partners in Waddinxveen

Zuidplaslaan 19
2743 CV Waddinxveen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Waarom u bij RegioBank goed zit

Hypotheek Award voor Beste Beheer

RegioBank viel twee jaar op rij in de prijzen bij de Hypotheek Award. Beide keren ging het om de categorie ‘Beste Beheer’. We zijn blij dat klanten ervaren dat onze Zelfstandige Adviseurs ook voor hen klaarstaan nádat de hypotheek is gesloten.

RegioBank meest klantgerichte bank

RegioBank won de Customer Centric DNA Award 2017; de grootste publieksprijs op het gebied van klantgericht ondernemen in Nederland. Naar aanleiding van een onderzoek onder ruim 13.000 Nederlanders zijn we weer verkozen tot meest klantgerichte bank. We wonnen de prijs ook al in 2016.

RegioBank klantvriendelijkste bank

RegioBank is ook verkozen tot de klantvriendelijkste bank van Nederland. De CustomerFirst Award voor de klantvriendelijkste bank van Nederland word uitgereikt door Smart Market Response (SAMR). De jury bestaat uit ruim 46.000 willekeurig geselecteerde consumenten.

Hypotheek berekenen met de zekerheid van een Zelfstandig Adviseur

Hypotheek berekenen met de zekerheid van een Zelfstandig Adviseur

Persoonlijk contact. Ook na het afsluiten van een hypotheek

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Van Eijk & Partners

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Van Eijk & Partners in Waddinxveen
Zuidplaslaan 19
2743 CV Waddinxveen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).