Over Van Eijk & Partners

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Waddinxveen

Sinds 2001 zit ons kantoor Van Eijk en Partners in Waddinxveen en in augustus 2016 verhuisden we naar een nieuw pand. Na een flinke verbouwing zijn we dit jaar klaar voor een frisse start. Want vertrouwen in de toekomst hebben we zeker. Waar u ergens anders wellicht teleurgesteld wordt, proberen wij buiten de bestaande kaders te denken en lastige puzzels voor u op te lossen. Samen met u uiteraard.

 

Goede adviezen

Voor financieel advies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn als Zelfstandig Adviseur aangesloten bij RegioBank; de bank in de buurt met persoonlijk advies en zonder poespas en gedoe. U kunt altijd bij ons binnenlopen en veel bankzaken kunnen wij direct voor u regelen. Ook biedt RegioBank Internetbankieren en een Mobiel Bankieren app aan.

Wij geven u graag hypotheekadvies. Wij vergelijken diverse geldverstrekkers voor u, wij zijn niet gebonden aan een geldverstrekker en zoeken voor de u de meest optimale oplossing. Het eerste oriënterende gesprek is altijd gratis. We bekijken samen uw situatie. Daar komen we heus wel uit!

Schade?

Ook op het gebied van schadeverzekeringen werken wij met diverse maatschappijen. Het voordeel hiervan is dat we het meest optimale pakket kunnen samenstellen. Binnen het serviceabonnement bepaalt u of u de polissen met of zonder provisie wilt afsluiten. Regelmatig bekijken wij uw pakket op besparingsmogelijkheden. En heeft u schade, dan nemen wij alle communicatie met de verzekeringsmaatschappijen voor onze rekening. Wel zo handig!

Vervolgstappen

Elke klant is uniek. Wat wij exact voor u kunnen betekenen hangt af van uw specifieke wensen en omstandigheden. Samen bespreken we uw situatie en wensen. Op basis daarvan bespreken we de volgende stappen die nodig zijn om u tevreden de deur uit te laten lopen.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Van Eijk & Partners

Van Eijk & Partners in Waddinxveen

Zuidplaslaan 19
2743 CV Waddinxveen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Van Eijk & Partners

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Van Eijk & Partners in Waddinxveen
Zuidplaslaan 19
2743 CV Waddinxveen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).