Over Zuiderhuis

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Weert

Zuiderhuis bestaat al meer dan honderd jaar en is een begrip in Zuid-Nederland. We zijn diepgeworteld in uw regio en hebben vestigingen in Weert, Horn, Deurne en Gemert. Ooit zijn we begonnen als onderdeel van een boerencoöperatie. Deze boeren moesten verzekerd worden en zo is het bedrijf ontstaan. Daarna zijn we gegroeid in klanten, diensten en grootte. Met inmiddels meerdere vestigingen zijn wij een waardige speler in de regio maar toch heel toegankelijk en persoonlijk gebleven.

Minder afstand, meer vertrouwen

Er vinden veel ontwikkelingen plaats bij (grote) banken. Veel zaken worden voortaan online geregeld, zonder persoonlijk contact. Niet bij ons. Bij ons kunt u nog altijd binnenlopen, kennen we u bij voornaam en zijn we oprecht geïnteresseerd in u. Daarom zijn wij uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank.  Samen aan tafel voor een goed gesprek met een kop koffie erbij. We willen namelijk dat u een goed gevoel hebt bij ons, onze diensten en dat u duidelijkheid verkrijgt tot achter de komma. Zo werken we samen, in vertrouwen, aan het verbeteren van uw financieel resultaat.

Onze diensten

Bij ons kunt u terecht voor verzekeringen tot aan hypotheken, de volledige financiële dienstverlening. Verandert uw situatie? Dan veranderen ook uw financiën. Wij helpen en adviseren u graag.

Dat betekent niet dat we geen oog meer voor u hebben nadat u een handtekening heeft gezet. Integendeel: wij blijven uw financiële situatie volgen en u voorzien van advies omdat wij geloven in duurzame relaties. Hoe beter wij u kennen, hoe gerichter ons advies. Dat is ook de reden dat we al meer dan honderd jaar bestaan. We heten u dan ook van harte welkom op één van onze vestigingen!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Zuiderhuis

Zuiderhuis in Weert

Schepenlaan 3
6002 EE Weert
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Zuiderhuis

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Zuiderhuis in Weert
Schepenlaan 3
6002 EE Weert
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).