Over Kemperman Verzekeringen

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Wehl

Bij Kemperman Verzekeringen kunt u terecht voor uw verzekeringen, pensioen en uw hypotheek. Omdat wij ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn, helpen wij u ook met uw bankzaken. Bent u hier naar op zoek? Loop dan even binnen bij ons kantoor aan het Beatrixplein in Wehl. Wij helpen u graag.

Laurens Nijland

Mede-eigenaar
Laurens bezoekt u graag thuis of ontvangt u op de zaak. Als hypotheekspecialist weet hij alles van hypotheken en de daarbij horende verzekeringen. Ook voor schadeverzekeringen is hij uw aanspreekpunt.

Clemens Gerritsen

Mede-eigenaar
Ook Clemens bezoekt u graag thuis of ontvangt u op de zaak voor persoonlijk advies rondom particuliere en zakelijke verzekeringen. Begeleidt u daarnaast graag bij schade.

Anja te Lindert

Adviseur Verzekeringen en bankzaken
Anja werkt al ruim 25 jaar bij Kemperman Verzekeringen. Zij neemt graag met u het verzekeringspakket door om te komen tot de beste oplossing. Zij helpt u ook bij bankvragen.

Cindy Bekkers

Adviseur bank- en verzekeringszaken
Samen met Karin, Nicole en Patricia vormt zij meestal uw eerste aanspreekpunt bij een bezoek aan ons kantoor. Ze helpt u graag met zowel bank- als verzekeringszaken.

Karin Burgers

Adviseur bank- en verzekeringszaken
Samen met Cindy, Nicole en Patricia vormt zij meestal uw eerste aanspreekpunt. Op kantoor, of telefonisch; of het gaat om uw bank- als verzekeringszaken.

Nicole van Alen

Adviseur bank- en verzekeringszaken
Samen met Cindy, Karin en Patricia vormt zij uw eerste aanspreekpunt. Ze helpt u graag met zowel bank- als verzekeringszaken en doet dit met veel overtuiging.

Patricia Postulart

Adviseur bank- en verzekeringszaken
Als eerste aanspreekpunt, biedt Patricia u graag een luisterend oor. Ook zij helpt u graag met uw bank- en verzekeringszaken.

Clemens van Alst

Mede-eigenaar
Clemens is de mede-eigenaar van Kemperman Verzekeringen en regelt de interne zaken. Dat neemt niet weg, dat hij u ook graag helpt met allerlei bankzaken.

Annemieke Gerritsen

Medewerker Verzekeringen
Annemieke zorgt er samen met Marianne voor dat uw verzekeringen goed en correct worden opgemaakt. Met name de polissen die we via onze groep aanbieden, behandelt zij.

Marianne Berendsen

Medewerker Verzekeren
Marianne trekt samen met Annemieke op om uw verzekeringen goed en correct op te maken. Met name de polissen die we via onze groep bieden, behandelt zij.

Patricia van der Linden

Administratief medewerkster
Patricia verzorgt de administratie rondom de melding van uw schade aan verzekeraars. Binnen de mogelijkheden die we hebben via onze groep zorgt ze voor volledige en vlotte afhandeling van uw schade.

Nieuwsartikelen van Kemperman Verzekeringen

Pinpas kwijt op vakantie. En nu?

U bent op vakantie en raakt uw betaalpas kwijt. Het zal u maar gebeuren. In zo’n geval kunt u maar beter goed voorbereid zijn. Met dit stappenplan heeft u tóch nog een ontspannen vakantie.

Wat kost dat? Samenwonen

Samenwonen is leuk én spannend tegelijk. Maak in elk geval duidelijke afspraken over geldzaken, dan houden jullie meer tijd over voor leuke dingen.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Beatrixplein 1
7031 AJ Wehl
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Kemperman Verzekeringen

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Kemperman Verzekeringen in Wehl
Beatrixplein 1
7031 AJ Wehl
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).