Over Vrieling Westerbork B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Westerbork

Vrieling Westerbork is gevestigd in het kenmerkende, monumentale pand in Westerbork. Hier zijn we al meer dan 25 jaar gevestigd. Het kantoor is opgericht in 1979 en zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. We zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een allround financieel advieskantoor welke u volledig ontzorgt.

Hoofdzaken

U bent bij ons altijd verzekerd van een goed en betrouwbaar advies, toegesneden op uw persoonlijke omstandigheden en wensen. Is er iets veranderd in uw situatie? Heeft u een nieuwe auto, een ander huis of heeft u een kind gekregen? U bent bij ons aan het goede adres.

Maar we zijn er ook voor de ondernemer. Als ondernemer wilt u succesvol zijn in wat u doet. Om succesvol te kunnen zijn, is het belangrijk dat u met de hoofdzaken bezig kan zijn. De financiële zaken regelen wij voor u. Denk hierbij aan uw boekhouding, de salarisadministratie, het aanvragen van een financiering bij de bank, de zakelijke rekening en uw verzekeringen. Wij geven u financiële rust en zekerheid zodat u onbezorgd kunt ondernemen.

Daarnaast zijn we Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Dit betekent dat wij exclusief voor de spaar- en betaalproducten van RegioBank bemiddelen. U kunt voor al uw bankzaken dus ook bij ons terecht! En bankiert u liever online? Dat kan ook, via Internetbankieren of de Mobiel Bankieren app.

Verse koffie

Dit is niet onze grote specialiteit, want echt goed zijn we in financiële zaken. Wel maken wij speciaal voor u tijd vrij. Want goed contact met de klant is belangrijk voor ons. Vindt u dat ook? U bent welkom in onze karakteristieke boerderij aan Oosteinde 8a te Westerbork.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Vrieling Westerbork B.V.

Vrieling Westerbork B.V. in Westerbork

Oosteinde 8 A
9431 AV Westerbork
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Vrieling Westerbork B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Vrieling Westerbork B.V. in Westerbork
Oosteinde 8 A
9431 AV Westerbork
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).