Over Lodewijk Assurantiën

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Wezep

Lodewijk Assurantiën bestaat sinds 1937. Inmiddels zijn we gegroeid tot een bedrijf met meer dan 60 medewerkers. Onze adviseurs en specialisten helpen meer dan 25.000 klanten in de plaatsen Wezep, Heerenveen en Kampen. Ondanks de groei zijn wij dicht bij onze kernwaarden gebleven: persoonlijk, laagdrempelig en dichtbij. RegioBank Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank kunnen wij de persoonlijke service bieden die wij erg belangrijk vinden. De betaal- en spaarproducten van RegioBank zijn helemaal van deze tijd, wie dat wil kan gebruik maken van Internetbankieren of bankieren via de Mobiel Bankieren App. Bent u niet zo bedreven met technologie, dan nemen wij graag de tijd om u wat uitleg te geven. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen en uw bankzaken regelen met één van onze adviseurs.

Hypotheekadvies

Het aangaan van een hypotheek is een belangrijke levensbeslissing. Daar zijn wij ons goed van bewust. Daarbij is het een beslissing die u niet dagelijks maakt. Daarom nemen wij de tijd om alle aspecten rondom een hypotheek duidelijk uit te leggen. Bij het selecteren van geldverstrekkers kijken wij niet alleen naar de laagste rentepercentages. Ook voorwaarden en toekomstige wijzigingskosten nemen wij daarin mee. In sommige gevallen is er snelheid geboden. Wanneer u al snel naar de notaris gaat voor het leveren van uw nieuwe huis, moet de hypotheek geregeld zijn. Wij kennen de werkwijze van verschillende geldverstrekkers door en door. Daarbij hebben wij bij de geldverstrekkers vaste aanspreekpunten, waardoor wij in specifieke gevallen het proces kunnen bespoedigen of versoepelen.

Verzekeringen

Wij bieden u een totaalpakket voor al uw verzekeringen. Bij het selecteren van verzekeringen letten wij heel goed op de voorwaarden. Dat voorkomt verrassingen in de toekomst. Daarnaast bekijken wij uw persoonlijke situatie. Uw persoonlijke situatie bepaalt wat u nodig heeft. Zo loopt u geen onnodige risico’s en bent u nooit teveel verzekerd. Wij zijn trots op onze schadeafdeling. Wanneer u schade heeft zijn wij er voor u. Wij maken duidelijke afspraken zodat u weet waar u aan toe bent. Onze klanten beoordeelden onze schadeafdeling met een 8.7. Ondernemers en bedrijven Voor ondernemers en bedrijven bieden wij ook totaaloplossingen. Vraagstukken rondom arbeidsongeschiktheid, verzuim, collectieve verzekeringen en pensioenen kunnen wij beantwoorden. Graag ontmoeten wij u in een van onze vestigingen!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Rondweg 88
8091 XK Wezep
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Lodewijk Assurantiën

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Lodewijk Assurantiën in Wezep
Rondweg 88
8091 XK Wezep
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).