Over Wiertz & Fanchamps Assurantien

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Wijlre

Middenin de dorpskern van Wijlre vindt u Wiertz & Fanchamps Assurantiën. Wij bestaan sinds 1992 en het kantoor is door Jean Wiertz opgericht. In april 2007 is de naam van het bedrijf door de komst van mede-eigenaar Guus Fanchamps gewijzigd in Wiertz & Fanchamps Assurantiën. Samen met het team van betrokken collega’s bestieren we het kantoor.

Zaken rondom de kerk

Een klein kantoor. Dat betekent overzicht, gemoedelijkheid en korte lijnen. We doen vooral ‘zaken rondom de kerk’. We bedienen met name de regio. Hierdoor is de persoonlijke betrokkenheid groot. We weten van elkaar wat er speelt. Dat is wel zo prettig en hierdoor werken we efficiënt. We staan dicht bij de problematiek en bij de klant, dat is de kracht van ons kantoor. Daarnaast hebben we veel specialisaties in huis. Zo kunnen we u als klant hulp bij al uw financiële zaken bieden. Door onze kleinschaligheid schakelen we snel met elkaar. Geen omstreden gedoe of onnodig lang wachten, als u met een probleem of vraag komt, kunnen we u vaak dezelfde dag nog helpen!

Teamwerk

Sinds 2008 zijn we ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank; dit betekent dat we bemiddelen voor een breed pakket aan bankzaken tegen aantrekkelijke voorwaarden en tarieven: van betaalrekening tot sparen, al dan niet met het gemak van internet. Ook voor een hypotheek, verzekering of ander financieel advies bent u bij ons aan het goede adres. Omdat wij met een breed scala van maatschappijen samenwerken, bent u altijd verzekerd van de beste oplossing voor uw persoonlijke behoeften. Ons team staat voor persoonlijke betrokkenheid en deskundigheid.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Wiertz & Fanchamps Assurantien

Wiertz & Fanchamps Assurantien in Wijlre

Valkenburgerweg 3
6321 GA Wijlre
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Wiertz & Fanchamps Assurantien

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Wiertz & Fanchamps Assurantien in Wijlre
Valkenburgerweg 3
6321 GA Wijlre
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).