Sparen zoals u dat wilt

  • Een spaarrekening op maat
  • Spaart u langer? Dan krijgt u vaak meer rente
  • Al uw geldzaken onder één dak

Drie redenen om nu te gaan sparen bij RegioBank

Sparen voor later? Voor een studie, een auto, aanvulling op uw pensioen of om extra geld achter de hand te hebben? Voor elk spaardoel heeft RegioBank een geschikte spaarrekening. Begin vandaag nog met sparen voor later bij RegioBank.

Een spaarrekening op maat

RegioBank heeft voor ieder type spaarder een spaarrekening. Kies voor een rekening waarbij u via Internet Bankieren bij uw spaargeld kunt en dit geld direct kunt opnemen. Bijvoorbeeld voor onverwachte uitgaven. Of als u wat extra geld nodig heeft voor een lang geplande grote aankoop.

Spaart u langer? Dan krijgt u vaak meer rente

Veel mensen sparen als appeltje voor de dorst. Om later iets achter de hand te hebben. Of als aanvulling op de oude dag. In dat geval zet u uw geld vaak wat langer vast. Doorgaans ontvangt u dan ook een hogere rente. Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank adviseert u graag hoe u het beste kunt sparen.

Al uw geldzaken onder één dak

Naast een spaarrekening kunt u bij RegioBank ook terecht voor een hypotheek of betaalrekening. Inclusief Internet Bankieren en een Mobiel Bankieren App om snel uw saldo te checken of online te winkelen. Voor vragen kunt u altijd persoonlijk terecht bij uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank terecht. Met ruim 530 advieskantoren, is er altijd wel een Zelfstandig Adviseur van RegioBank bij u in de buurt.

Dit is hoe RegioBank werkt

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon. De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Bekijk de onderstaande video en ontdek wat RegioBank voor u kan betekenen.

Waarom een Zelfstandig Adviseur van RegioBank?

Persoonlijk en in de buurt

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank zit bij u in de buurt. Daardoor kunt u altijd even binnenlopen voor een vraag of advies over uw geldzaken. U wordt daarbij persoonlijk geholpen door iemand die u kent.

Gemakkelijk overstappen

U kunt met de Overstapservice heel gemakkelijk overstappen van bank. Overstappen naar RegioBank is zo geregeld. De Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpt u de overstap snel te regelen. Er is altijd een Adviseur bij u in de buurt.

Voor al uw geldzaken

U kunt bij uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank terecht voor al uw geldzaken. Of het nu gaat om uw spaarrekening, betaalrekening of uw hypotheek. U bent altijd welkom voor een persoonlijk advies bij u in de buurt.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Kloosterstraat 21
4724 EE Wouw
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Waarom u bij RegioBank goed zit

RegioBank meest klantgerichte bank

RegioBank won de Customer Centric DNA Award 2017; de grootste publieksprijs op het gebied van klantgericht ondernemen in Nederland. Naar aanleiding van een onderzoek onder ruim 13.000 Nederlanders zijn we weer verkozen tot meest klantgerichte bank. We wonnen de prijs ook al in 2016.

RegioBank klantvriendelijkste bank

RegioBank is ook verkozen tot de klantvriendelijkste bank van Nederland. De CustomerFirst Award voor de klantvriendelijkste bank van Nederland word uitgereikt door Smart Market Response (SAMR). De jury bestaat uit ruim 46.000 willekeurig geselecteerde consumenten.

5 sterren voor Eigen Huis Sparen

Het onafhankelijke MoneyView geeft onze spaarrekening Eigen Huis Sparen 5 sterren in de categorie Prijs.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Univé Het Zuiden

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Univé Het Zuiden in Wouw
Kloosterstraat 21
4724 EE Wouw
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).