Over S-Fin & Myburgh

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Zevenaar

Welkom bij S-Fin & Myburgh. Het assurantiekantoor in Zevenaar. Van verzekeringen, hypotheken, beleggingen, bankzaken, financieringen tot belastingaangifte. Alles mét persoonlijk advies.

Moninca Soumokil

Allround adviseur
Ik wil persoonlijk contact met mijn klanten, weten wat er speelt en daarop het advies aanpassen. Ik wil u kennen en vertel u graag wat ik voor u kan betekenen.

Roel Visser

Allround adviseur
Mijn specialiteiten zijn hypotheken en verzekeringen. Ik vind het prachtig om te zorgen dat de dromen van mijn klanten uitkomen. Dat is ook meteen de grootste uitdaging!

Johnny de Kinkelder

Allround adviseur
Het geeft een fantastisch gevoel als je mensen echt kunt helpen met hun financiële obstakels. Mijn werk is heel divers en daarom aantrekkelijk. Mijn specialiteiten zijn lijfrentes en belastingaangiftes.

Aico Reessink

Allround adviseur
Ik ben goed in het totaal plaatje. Dat betekent dat ik naar álle financiële zaken kijk en advies geef. Daar is namelijk vaak veel voordeel te behalen. Door verzekeringen te bundelen bespaart u geld.

Jacqueline Kreté

adviseur bankzaken
We zijn gevestigd in het stadje Zevenaar, maar het heeft het gevoel van een dorp. Mensen lopen hier ook binnen voor een praatje. Het is een feestje om hier geld te storten, zei een klant laatst nog!

Elly Sommers

adviseur bankzaken
Van werken in een klein dorp naar een kantoor met 17 collega’s in een kleine stad, was wel een overgang. Dit is echter goed gelukt. Mijn drive, contact met mensen en hen ontzorgen, blijft.

Madelon Melenhorst

Adviseur bankzaken
Na jaren werken bij een bank, liep ik binnen bij S-Fin & Myburgh. Ik voelde me meteen welkom. Loopt u ook eens binnen? Wellicht stapt u -net als ik- over naar een Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Nieuwsartikelen van S-Fin & Myburgh

Tijd voor een financiële schoonmaak

Waarom zou u alleen uw huis schoonmaken? Pak uw portemonnee en bankrekening ook eens aan en breng uw geldzaken op orde. Zeg abonnementen op, check uw verzekeringen en loop uw in- en uitgaven eens grondig door. Met de volgende vijf tips helpen we u een handje. Opgeruimd staat netjes!

Zo lang duurt het voordat uw goede voornemen werkt

Op 1 januari beginnen we vol goede moed aan onze voornemens. We breken sigaretten doormidden, gooien alle koekjes weg en trekken stoffige hardloopschoenen uit de kast. En dan is het een kwestie van volhouden. Hoe lang duurt het voordat we onszelf iets nieuws aanleren?

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

S-Fin & Myburgh

S-Fin & Myburgh in Zevenaar

Kampsingel 5 A
6901 JC Zevenaar
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij S-Fin & Myburgh

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

S-Fin & Myburgh in Zevenaar
Kampsingel 5 A
6901 JC Zevenaar
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).