Over Koster & De Waart

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Zwanenburg

Koster & De Waart is gevestigd in de winkelstraat van Zwanenburg. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. Bij grote financiële bedrijven wordt de klant vaak als een nummer gezien. De tijd waarin de financieel adviseur nog een bekend en vertrouwd gezicht was voor de klant ligt ver achter ons. Wij willen deze ontwikkeling doorbreken en bieden u naast persoonlijk contact ook alle moderne functionaliteiten die in de huidige tijd passen. Precies wat wij ook belangrijk vinden!

Persoonlijke aandacht

Wij zijn een onafhankelijk financieel adviesbureau, voor zowel particulieren als bedrijven. Alleen voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank bemiddelen wij exclusief. Een financieel advies hangt af van uw financiële mogelijkheden, uw behoeften, uw wensen voor de toekomst en de risico's die voor u van belang zijn. Daarom kunt u bij ons rekenen op persoonlijke aandacht. De persoonlijke benadering die u bij uw hypotheek, verzekeringen en/of belastingaangifte van ons gewend bent, zult u nu ook ervaren bij al uw bancaire zaken. Al uw financiële zaken worden begeleid door uw eigen persoonlijk adviseur. Daarnaast hebben wij een nauwe samenwerking met makelaars.

Heeft u behoefte aan een persoonlijk adviesgesprek met één van onze adviseurs? Of wilt u eens met ons kennismaken? Neemt u dan contact met ons op. Natuurlijk kunt u ook gewoon bij ons binnenlopen! Ons team staat voor u klaar.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Koster & De Waart

Koster & De Waart in Zwanenburg

Dennenlaan 113
1161 CM Zwanenburg
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Koster & De Waart

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Koster & De Waart in Zwanenburg
Dennenlaan 113
1161 CM Zwanenburg
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).